Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БСТВОще снощи като тръгнахме, се получи един инцидент

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БСТВОще снощи като тръгнахме, се получи един инцидент
Коментари Харесай

Варненец: Снощи полицията ни взе личните карти и ни държа два часа в един автобус

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БСТВ

Още нощес като тръгнахме, се получи един случай с полицията във Варна, описа варненец, току- що дошъл на площада в столицата. " Още на третата минута от тръгването бяхме спрени. Събраха ни всички персонални карти и ги отнесоха някъде. Това мисля, че не е законно. Близо два часа стояхме в автобусчето, което си платихме. Аз съм пенсионер, нямам доста пари, само че си платих билета както и останалите хора.

С това не би трябвало да има спекулации. Не знам за какво ни държаха толкоз, можеше да ни създадат един фейс надзор, само че минаха два часа, след което ни върнаха картите. Нашата авантюра беше излъчена от Отровното трио.

На 2-ри бях тука и в този момент съм тук, тъй като съм пострадал от тази партия ГЕРБ, която към този момент 11 години в лицето на варненския кмет Портних не извършва едно решение на Административен съд по отношение на мен и аз не мога да си употребявам парцела. Нарушени са ми човешките права. За това съм тук и желая бърза оставка на основния лукавец на България. Тук сме няколко групи във Варна. Аз съм всекидневно на варненските митинги и бях обгазен и тук, само че не се отхвърлям. "  
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР